Termeni & Condiții

Prin accesarea sau utilizarea acestui site web, sunteți de acord cu următorii termeni și condiții stipulate mai jos. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a utiliza site-ul.

Informații generale Acest site web este deținut și operat de compania noastră. Conținutul de pe acest site web, incluzând dar fără a se limita la text, grafică, imagini, clipuri audio, clipuri video, date, logouri și nume de companii, este proprietatea companiei noastre sau a partenerilor noștri contractuali și este protejat prin drepturi de autor, mărci înregistrate și alte drepturi de proprietate intelectuală aplicabile.

Utilizarea conținutului Sub rezerva respectării prezentului acord, compania noastră vă acordă o licență limitată, revocabilă, neexclusivă, netransferabilă pentru vizualizarea, utilizarea și afișarea conținutului site-ului exclusiv în scop personal și necomercial. Nu aveți permisiunea de a utiliza, copia, reproduce, distribui, vinde, revindea, vizualiza, afișa, prezenta, transmite, publica, edita, modifica, crea opere derivate, transfera sau exploata în niciun alt mod orice conținut de pe acest site fără consimțământul prealabil scris al companiei noastre. Orice utilizare neautorizată a conținutului va duce la revocarea permisiunilor acordate prin prezenta și poate reprezenta o încălcare a legislației în vigoare privind drepturile de proprietate intelectuală.

Linkuri către alte site-uri Site-ul nostru poate conține linkuri către alte site-uri care nu sunt deținute sau controlate de compania noastră. Acestea sunt furnizate doar în scop informativ. Nu suntem răspunzători pentru disponibilitatea acestor site-uri externe și nu promovăm, susținem sau garantăm în niciun fel exactitatea, relevanța sau caracterul complet al conținutului disponibil pe acestea. De asemenea, nu suntem răspunzători pentru politicile și practicile de confidențialitate sau conținutul utilizat de aceste site-uri. Includerea linkurilor nu implică aprobarea de către compania noastră a conținutului de pe aceste site-uri. Vă încurajăm să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri externe pe care le accesați prin intermediul acestui site.

Limitarea răspunderii Compania noastră nu își asumă răspunderea pentru niciun fel de daune directe, indirecte, incidentale, speciale, punitive sau de altă natură, inclusiv but fără a se limita la pierderi de profit, bunăvoință, utilizare date sau alte pierderi intangibile ce rezultă din sau sunt legate în vreun fel de utilizarea acestui site sau a conținutului pus la dispoziție pe acest site. Compania noastră nu garantează că funcționarea acestui site va fi neîntreruptă sau fără erori. Unealte jurisdicții nu permit exluderea răspunderii pentru daune incidentale sau indirecte, astfel încât este posibil ca o parte din această limitare să nu vi se aplice.

Modificări Compania noastră își rezervă dreptul de a modifica oricare din acești termeni și condiții în orice moment, conform propriei sale discreții. Astfel de modificări și clarificări vor intra în vigoare imediat după publicarea online. Continuarea utilizării acestui site după afișarea oricărei modificări va constitui acceptarea de către dvs. a respectivelor modificări. Vă încurajăm să verificați periodic actualizările acestor termeni și condiții.

Confidențialitate Pentru informații despre colectarea, utilizarea și divulgarea datelor dvs. personale, consultați Politica noastră de Confidențialitate disponibilă pe acest site.